• ABC Woninginrichting

Diverse

Naast ons groot aanbod aan gordijnstoffen en zonweringsprodukten, hebben we nog enkele bijkomende artikelen:


Velux

Wij zijn officieel verdeler van de Velux-raambekledingsprodukten zoals de rolgordijnen, de verduisteringsgordijnen, buitenste zonneschermen, enz…

Domotica

De domotica zit de laatste jaren in de lift, daar kan de raambekleding niet achterblijven. Wij bieden de mogelijkheid onze produkten te bedienen met een 230V – motor of een batterijmotor.


Behangpapier

Je kan bij ons je keuze maken uit een 30-tal behangboeken met diverse stijlen. We volgen de collecties van Live In, maar hebben ook Hooked On Walls in ons gamma. De levering gebeuren steeds zeer vlot. Ook de aangepaste lijmen vind je in onze winkel terug.


Tafellinnen

Wij maken voor u de tafellakens volledig op maat, zo heeft u steeds een perfect passend tafellaken! Maar wij hebben ook een mooi aanbod aan afwasbare tafellakens, deze zijn steeds 138cm breed.


Krijtverf

Wil je een oud meubelstuk een nieuw leven geven? Dat kan met onze krijtverf en waxen. Het grote voordeel is dat je het meubelstuk niet hoeft te schuren of af te bijten, je kan de krijtverf gewoon erop aanbrengen!
Heb je interesse, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Wij geven je graag de nodige uitleg in onze showroom of misschien heb je interesse in één van onze workshops?
Decoratie
Bij een gezellig interieur horen ook mooie decoratiestukken! Onze decoratie wordt maandelijks weer aangevuld, zo volgen we steeds de nieuwste trends!


Karpetten

Net dat beetje extra warmte in je interieur krijg je door te werken met een mooi karpet! Wij hebben een mooie collectie van zowel maatwerk als karpetten in een vaste maat. Hierbij kan je rekenen op een zeer snelle levertijd en een goede prijsgarantie!