• ABC Woninginrichting
  • ABC Woninginrichting
  • ABC Woninginrichting

Over ons

ABC Woninginrichting is een familiebedrijf, gespecialiseerd in complete raambekleding en decoratie, opgericht in 1994 door Alice Berghs-Claessens en haar echtgenoot, Roger. Door de jaren heen legden we ons meer en meer toe op de samengang van gordijnen en binnenzonwering. We bouwden een samenwerking op met een 20-tal zeer betrouwbare partners voor de totale raambekleding en aanverwante artikelen. In 2012 werd de zaak overgenomen door dochter Sylvie en wordt er verder gebouwd aan een toekomst gericht op prijs-kwaliteit verhouding en service.

Bij uw bezoek ontvangen we u graag in een familiale sfeer. In onze showroom kunnen we u talloze voorbeelden tonen en u een keuze laten maken uit onze grote collecties stoffen en zonweringsproducten. Voor advies en opmeting komen we graag bij u aan huis.

NIEUW sinds 2015!!! ABC Blinds, ons eigen merk binnenzonwering! Betaalbare producten met de garantie en ondersteuning van een specialist. Een perfecte aanvulling op de collecties van onze bestaande huisleveranciers.

ABC Woninginrichting- Over ons